Kotimaiset, edulliset hautakivet netissä

Katso kauniiden kivien valikoima ja hyödynnä Salon Seudun Kivihuollon täydellinen hautakivipalvelu.

Hautakivet netissä helpottavat valintaa silloin, kun hautamuistomerkin hankintahetki on edessä. Me Salon Seudun Kivihuollossa tarjoamme kotimaisena käsityönä itse valmistamamme hautakivet yksilöllisestä suunnittelusta kiven muokkaukseen ja asennukseen saakka. Kiven, värin, muodon ja pintakäsittelyn asiakas saa päättää itse, samoin tekstityylin ja koristeet. Me olemme tukena ja apuna, jotta päädyt sellaiseen ratkaisuun, joka miellyttää sinua eniten. Hyvän palvelun lisäksi tarjoamme aina edulliset hinnat.

Olet tervetullut asiakkaaksemme Saloakin kauempaa. Hautakivipalveluamme hyödyntävät esimerkiksi Turun ja muun Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja koko Uudenmaan asukkaat.

Tutustu rauhassa hautakiviin ja ota meihin yhteyttä

Katso hautakivet netistä sivuiltamme löytyvästä hautakivien kuvagalleriasta . Siellä voit tutustua muutamiin valmistamiimme hautakiviin ja pohtia kaikessa rauhassa, mitä kaikkea hautakiveltä toivot. Voit toki ottaa yhteyttä vaikka saman tienkin, niin voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan hautakiven toteutusta.

Meille on tärkeää kuunnella jokaista ajatusta, toivetta ja tarvetta. Tyytyväinen asiakas ja palvelun helppous ovat toimintamme ykkösasioita. Palvelemme sinua hautakiviasioissa pitkällä kokemuksella ystävällisin ja ymmärtäväisin mielin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1998.

Koko hautakivitoimitus huolettomasti meiltä

Kaikki, mitä hautakiven hankintaan tarvitset, hoituu meidän kauttamme. Me valmistamme hautakivet perinteisin menetelmin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä kanssasi hautakiven ilmeen, muokkaamme kiven haluttuun muotoon, koristelemme, kaiverramme ja teemme muistolaatat, hoidamme myös hautakiven asennuksen haluamanasi ajankohtana.

Työskentelemme vuosikymmenten tuomalla varmalla ammattitaidolla. Hautakivet toimitetaan varmasti sovittuun kohteeseen sovitun aikataulun mukaan. Kiven hankkiminen on siten mahdollisimman vaivatonta sinulle. Tämän varmistaa kokonaisratkaisuna tarjottava hautakivipalvelumme.

Kun hautakivi tarvitsee huolenpitoa

Voit myös tällöin kääntyä puoleemme. Hautakiven kunnostus voi pitää sisällään esimerkiksi hautakiven puhdistuksen, kultauksen, hopeoinnin tai muun pintakäsittelyn uusimisen, hautakiven suoristuksen tai hautakiven siirron. Teemme myös lisänimikaiverrukset.

Parhaimmistoon kuuluvat hautakivet netissä

Hautakivet netissä tuovat tarvittavan hengähdyshetken hautajaisten järjestelyiden keskelle. Voit ottaa oman aikasi ja tutkia sivujemme kuvia kivistä ja koristeista ja ottaa sitten meihin yhteyttä, niin katsomme, mistä olisi parhainta lähteä liikkeelle. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen hautakivestä tai hautakiven huoltopalvelusta, jota tarvitset. Hankit sitten uutta hautakiveä tai haluat huollattaa vanhaa, palvelumme toteutuu aina laadukkaalla lopputuloksella.

Huom !

 
Varastokivet!!!
 
Nyt myymme varastoon tehdyt hautakivet edullisesti, eri värejä ja kokoja.
 
Esimerkkejä: Leveys  48  cm ja korkeus  60cm                    1534 eur                  
                          Leveys  60 cm ja korkeus   70 cm                    1741 eur                      
                         Leveys  80 cm ja korkeus   60 cm                    2182 eur                     
 
Sivujen työstö, joko louhittupintainen tai kiilloitettu.
Useissa kivissä on holviaukko avattavaa kynttilälyhtykehystä varten.
 Myös osamaksulla  ilman korkoa.
 Hinnat asennettuna hautausmaalle,sisältää yhden henkilön tiedot kaiverretulla tekstillä.
 
Ota yhteyttä numeroon   044 7352 354

PYYDÄ TARJOUS