Hautakivet

Mikä hautakivi on?

Hautakivi on yleensä kiveen tai marmoriin veistetty muistomerkki, joka asetetaan haudalle merkiksi siitä, että kyseinen paikka on haudattujen henkilöiden leposija. Hautakiviä voi olla eri kokoisia ja muotoisia, ja siinä voi olla erilaisia kaiverruksia, kuvioita ja tekstejä, jotka kuvaavat vainajan henkilökohtaisia ominaisuuksia tai perhettä. Hautakiveen saattaa myös sisältyä erilaisia koristeita tai symboleja, kuten uskonnollisia tai sotilasaiheisia symboleita.

Hautakiven tarkoitus on siis toimia muistomerkkinä, joka muistuttaa haudatusta henkilöstä, hänen elämästään ja hänen merkityksestään elämässä. Hautakivi on myös tärkeä kulttuurihistoriallinen merkki, sillä se voi kertoa paljon paikallisesta historiasta, perinteistä ja arvoista. Hautakivi on myös usein tärkeä paikka, jossa läheiset voivat käydä suremassa ja muistelemassa vainajaa.

Kotimaiset, edulliset hautakivet netissä

 

Katso kauniiden kivien valikoima ja hyödynnä Salon Seudun Kivihuollon täydellinen hautakivipalvelu.

Hautakivet netissä helpottavat valintaa silloin, kun hautamuistomerkin hankintahetki on edessä. Me Salon Seudun Kivihuollossa tarjoamme kotimaisena käsityönä itse valmistamamme hautakivet yksilöllisestä suunnittelusta kiven muokkaukseen ja asennukseen saakka. Kiven, värin, muodon ja pintakäsittelyn asiakas saa päättää itse, samoin tekstityylin ja koristeet. Me olemme tukena ja apuna, jotta päädyt sellaiseen ratkaisuun, joka miellyttää sinua eniten. Hyvän palvelun lisäksi tarjoamme aina edulliset hinnat.

Olet tervetullut asiakkaaksemme Saloakin kauempaa. Hautakivipalveluamme hyödyntävät esimerkiksi asukkaat alueilla Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja koko Uusimaa.

 

Tutustu rauhassa hautakiviin ja ota meihin yhteyttä

Katso hautakivet netistä sivuiltamme löytyvästä hautakivien verkkokaupasta. Siellä voit tutustua muutamiin valmistamiimme hautakiviin ja pohtia kaikessa rauhassa, mitä kaikkea hautakiveltä toivot. Voit toki ottaa yhteyttä vaikka saman tienkin, niin voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan hautakiven toteutusta.

Meille on tärkeää kuunnella jokaista ajatusta, toivetta ja tarvetta. Tyytyväinen asiakas ja palvelun helppous ovat toimintamme ykkösasioita. Palvelemme sinua hautakiviasioissa pitkällä kokemuksella ystävällisin ja ymmärtäväisin mielin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1989.

 

Koko hautakivitoimitus huolettomasti meiltä

Kaikki, mitä hautakiven hankintaan tarvitset, hoituu meidän kauttamme. Me valmistamme hautakivet perinteisin menetelmin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä kanssasi hautakiven ilmeen, muokkaamme kiven haluttuun muotoon, koristelemme, kaiverramme ja teemme muistolaatat, hoidamme myös hautakiven asennuksen haluamanasi ajankohtana.

Työskentelemme vuosikymmenten tuomalla varmalla ammattitaidolla. Hautakivet toimitetaan varmasti sovittuun kohteeseen sovitun aikataulun mukaan. Kiven hankkiminen on siten mahdollisimman vaivatonta sinulle. Tämän varmistaa kokonaisratkaisuna tarjottava hautakivipalvelumme.

 

Kun hautakivi tarvitsee huolenpitoa

Voit myös tällöin kääntyä puoleemme. Hautakiven kunnostus voi pitää sisällään esimerkiksi hautakiven puhdistuksen, kultauksen, hopeoinnin tai muun pintakäsittelyn uusimisen, hautakiven suoristuksen tai hautakiven siirron. Teemme myös lisänimikaiverrukset.

 

Parhaimmistoon kuuluvat hautakivet netissä

Hautakivet netissä tuovat tarvittavan hengähdyshetken hautajaisten järjestelyiden keskelle. Voit ottaa oman aikasi ja tutkia sivujemme kuvia kivistä ja koristeista ja ottaa sitten meihin yhteyttä, niin katsomme, mistä olisi parhainta lähteä liikkeelle. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen hautakivestä tai hautakiven huoltopalvelusta, jota tarvitset. Hankit sitten uutta hautakiveä tai haluat huollattaa vanhaa, palvelumme toteutuu aina laadukkaalla lopputuloksella.

 

Joustavat maksuehdot

Maksu vasta kun kivi on valmis ja asennettu. Myös osamaksulla ilman korkoa ja lisäkuluja.

 

 

 

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna arkisin 8.00 – 16.00.
Varmista paikallaolomme puhelimitse 0447352354.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Lasku kuolinpesän nimellä
  • Toimituksen jälkeen 14 pv netto
  • Osamaksu 2-6 erässä ilman lisäkuluja

Fonttivaihtoehdot

kaikki fontit
Koristeet