Toimitusehdot

1. Toimitustapa ja -aika

Toimitamme kivet Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueille. Marras- huhtikuu välisenä aikana tilatut kivet toimitetaan kesäkuussa.

2. Tilauksen hyväksyminen ja muuttaminen

Myyjä hankkii tarvittaessa hautakivelle seurakunnan tai muun vastaavan viranomaisen hyväksymisen. Mikäli seurakunta ei hyväksy tilattua hautakiveä,tilaussopimus purkautuu, eikä ostajalle tällöin aiheudu kustannuksia.

3. Väri -ym.vaihtelut, mittatoleranssit

Mittatoleranssit: Kiven paksuus +/- 10mm, sahatun ja kiillotettureunaisen kiven korkeus – ja leveystoleranssi +/- 20 mm, louhittureunaisen kiven korkeus – ja leveystoleranssi +/- 25 mm

4. Reklamaatio

Ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun hän havainnut virheen tai olisi pitänyt havaita se.

5. Perikunnan nimiin hankitun hautakiven maksusta vastaaminen

Hautakiven tilaussopimus muodostuu perikunnan nimelle. Mikäli hautakiven maksutavaksi valitaan lasku toimituksen jälkeen 14 pv. netto, myös lasku muodostuu perikunnan nimellä. Tällöin hautakiven maksu voidaan suorittaa suoraan perikunnan tililtä.

6. Omistusoikeus

Omistusoikeus hautakiveen siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu

7. Peruuttamisoikeus

Hautakivi on yksilöllinen mittatilaustyönä tehtävä tuote, joten sille ei myönnetä peruuttamisoikeutta siinäkään tilanteessa, että kivi ostetaan verkkokaupasta

8. Ylivoimainen este

Jos myyjän viivästyksen toimituksessa aiheuttaa ylivoimainen este kuten sota, vienti- tai tuontikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energian jakelun keskeytyminen, tulipalo tai työselkkaus, tai muu yhtä merkittävä tai epätavallinen syy, ostajalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai kaupan purkamiseen. Jos hautakiven paikalleen asentamisen esteenä on maan jäätyminen, ostajalla on oikeus purkaa kauppa, jos asentaminen ei tapahdu kahden (2) kuukauden kuluessa esteen vaikutuksen lakkaamisesta. Jos ostajan maksuviivästys tai kaupan peruuttaminen on johtunut ylivoimaisesta esteestä, myyjällä ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen.

9. Viivästyskorko ja perintäkulut

Myyjällä on oikeus periä viivästyskorkoa erääntyneestä suorituksesta korkolain mukaisesti sekä kohtuulliset perintäkulut.

10. Maksupalautukset

Mahdollinen maksunpalautus reklamaatiotilanteessa tai ylivoimaisen esteen sattuessa, tehdään aina käytetylle maksutavalle, ei esim. tilisiirtona. Yhteystietomme.

11. Erimielisyyksien ratkaisu

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välillä neuvotteluilla, ostaja voi saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Jos erimielisyydet ratkaistaan tuomioistuimessa, kanne voidaan nostaa kuluttajan kotipaikan yleisessä alioikeudessa.

Tietosuojaseloste

 

Pyydä tarjous

14 + 9 =

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna arkisin 8.00 – 16.00.
Varmista paikallaolomme puhelimitse 0447352354.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

0447352354

Olli Salo (asiakaspalvelu suomeksi)

0405922349

Jarl Westerlund Sommarö Basic Stone Oy/ Salon Seudun Kivihuolto (kundservice på svenska)

Maksuvaihtoehdot

  • Lasku kuolinpesän nimellä
  • Toimituksen jälkeen 14 pv netto
  • Osamaksu 2-6 erässä ilman lisäkuluja

Fonttivaihtoehdot

kaikki fontit
Koristeet