Muistolaatta Lehvänen

330,00 

Kirjantyyppi: Groteski

Valmistaja M.J.Paasikivi Oy

Muistolaatta kiinnitettynä hautakiveen on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin jos kivessä on rajallisesti tilaa lisänimikaiverruksille.

Mikä muistolaatta on?

Muistolaatta on yleensä kiinnitetty metallinen tai kivinen levy, johon on kaiverrettu muistomerkiksi tarkoitettu teksti tai kuva. Muistolaatta voi olla esimerkiksi jonkin henkilön tai tapahtuman muistoksi, tai se voi olla kiinnitetty johonkin rakennukseen tai paikkaan, jossa on tapahtunut jotain merkittävää. Muistolaattoja voi nähdä esimerkiksi historiallisilla paikoilla, muistomerkeissä, hautausmailla tai museoissa. Ne ovat tärkeä tapa säilyttää muistoja menneisyydestä ja kunnioittaa merkittäviä henkilöitä ja tapahtumia.

Miksi hautakivissä on muistolaattoja?

Hautakivessä oleva muistolaatta on yleensä kiinteä osa hautakiveä, johon on kaiverrettu vainajan nimi, syntymä- ja kuolinaika sekä mahdollisesti muita merkintöjä, kuten uskonnollisia symboleja tai henkilön saavutuksia tai arvoja kuvaavia tekstejä. Muistolaatta on tapa kunnioittaa vainajaa, säilyttää hänen muistonsa ja muistuttaa jälkipolvia siitä, että kyseinen henkilö on elänyt ja vaikuttanut omassa ympäristössään.

Hautakiven muistolaatta on myös tärkeä tiedonlähde genealogeille ja historioitsijoille, jotka tutkivat menneitä sukupolvia ja selvittävät esimerkiksi eri sukujen sukulaisuussuhteita tai tutkivat tietyn aikakauden elämää ja tapoja. Hautakiviin kiinnitetyt muistolaatat voivat siis olla tärkeä osa kulttuurihistoriallista perintöä ja niiden säilyttäminen on tärkeää myös tuleville sukupolville.

Valettu laatta, kehys koholla, pohja tumma patina ,teksti ja kehys kirkas.

Koko: 90 x 145 mm

Myös muita värivaihtoehtoja ja fontteja on saatavilla. Kysy kauppiaalta.

Piilokiinnitys eli ruuvit eivät näy etupuolelta. Ruuvit sisältyvät toimitukseen.

Hinnat noudettuna toimipisteestämme. Laattojen asennus Salon talousalueen hautausmaille 60 eur.

Tuotteet myös mahdollista tilata postitse, postituskulut 6,90 eur.

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna arkisin 8.00 – 16.00.
Varmista paikallaolomme puhelimitse 0447352354.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Maksu heti (verkkopankki ja pankkikortti)
  • Toimituksen jälkeen 14 pv netto
  • Erämaksu 2-6 osassa ilman lisäkuluja

Fonttivaihtoehdot

kaikki fontit
Koristeet