Hautakivien kunnostus

 

 

  • Hautakivien suoristukset
  • Pesut,karkeisiin pintoihin muodostuneisiin jäkäliin ym. Pinttyneen lian poistamiseen voidaan käyttää hiekkapuhallusta
  • Kaiverrusten entisöinnit. Entisöinti sisältää kaiverretun tekstin uudelleen kultauksen (lehtikulta 22 kar), maalauksen musta, hopea, harmaa tai valkoinen ja kiven puhdistuksen

Pyydä tarjous hautakiven kunnostuksesta puh. 0447352354 tai täytä tarjouslomake.

 

 

Hautakiven uudelleen hionta

Jos hautakivessä ei ole tilaa uusille kaiverruksille voidaan kiven etupinta hioa uudelleen. Näin voidaan järjestää nimet ehkä tiiviimpään muotoon ,voi muuttaa fonttikokoa tai koko kirjainfontti laittaa erilaiseksi.

Täällä tavalla saadaan usein reilusti lisää tilaa tuleville kaiverruksille vaikka nykyisellään kivi olisi täynnä.Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa millä fontilla,kirjainkoolla ja mihin järjestykseen kaiverrukset tehdään.

 

 

 

Hautakiven pesu

Hautakivi kannattaa pestä säännöllisin välein silloin ei kiveen ehdi kiinnittyä sammalta ja muuta kasvustoa.Hautakiven voi pestä hyvin itse. Jos kivi on kuitenkin päässyt huomattavan likaiseksi voi puhdistus kotikonstein olla vaikeaa. Silloin kannatta kääntyä meidän puoleemme.

Me saamme varsin huonoon kuntoon päässeistää kivistäkin lähes uuden veroisia. Käytämme painepesua ja hiekkapuhallusta puhdistuksessa joka takaa erinomaisen lopputuloksen. Hautakiven pesut onnistuvat ympäri vuoden (poislukien suuret kivet joita ei voi siirtää).

 

 

 

Lisäkaiverrukset vanhaan hautakiveen

Lisänimikaiverrukset teemme aina täysin samalla tekstityylillä kuin kivessä jo on, joko tietokoneohjelmalla tai käsin piirtämällä kaiverruksesta riippuen.

Suuret hautakivet joita on vaikea siirtää teemme kesäaikaan paikanpäällä hautausmaalla. Normaalikokoisten hautakivien kaiverrus onnistuu ympäri vuoden. Jos kaiverrukset ovat päässeet huonoon kuntoon samassa yhteydessä kannattaa harkita myös kaiverrusten entisöintiä.Alkuperäinen väri voidaan palautta kultaamalla,hopeoimalla tai millä värillä nyt kivessä onkaan kaiverrukset uudelleen.Myös kaiverruksen värin voi halutessaan vaihtaa toiseksi.

 

 

 

Hautakiven suoristus ja oikaisutyöt

Hautakivi saattaa painua joskus vinoon roudan ,puunjuurien,maapohjan pettämisen ja tämänkaltaisten seikkojen johdosta. Hautakivi on erittäin painava materiaali ja oman turvallisuutenne takia kannattaakin kiven suoristus uskoa ammattilaisten huoleksi. Salon Seudun Kivihuolto tekee hautakivien suoristustyöt ammattitaidolla turvallisesti ja takuutyönä.

 

 

 

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna arkisin 8.00 – 16.00.
Varmista paikallaolomme puhelimitse 0447352354.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Maksu heti (verkkopankki ja pankkikortti)
  • Toimituksen jälkeen 14 pv netto
  • Erämaksu 2-6 osassa ilman lisäkuluja

Fonttivaihtoehdot

kaikki fontit
Koristeet